Последни новини

Стефан Данаилов: Нямам сили да се кандидатирам за президент

Не съм очаквал такива крайности от Георги и от Сергей, призна зам.-председателят на БСП.

“Знам какво изисква една кампания. Нямам сили да се кандидатирам за президент“. Това заяви пред Нова тв Стефан Данаилов. Той похвали председателя на БСП Корнелия Нинова, чийто заместник в социалистическата партия е. Според него, тя има много качества, но я посъветва да намали темпото.

„Корнелия Нинова пое твърде много ангажименти. Тя трябва да успокои топката и да пусне другите да вършат тази работа. Даже вчера й казах, че може да изпуши“, коментира той.

„Не съм очаквал такива крайности от Георги (Първанов) и от Сергей (Станишев), макар че със Сергей продължаваме да се чуваме“, каза той и допълни: „Аз бях много активен и много съм помагал и изведнъж кофти се получи“.

„Какъв политик съм аз? Не съм политик, макар че съм в политиката от 2001 г. Аз съм артист, аз съм Ламбо. Не мога да разбера как някой седи 2 часа на банките в парламента и си мисли, че вече е политик“, каза големият актьор.

Стефан Данаилов дълги години преди имал страх, че ще умре на сцената. Дори следял дали очите на партньора му на сцената виждат, че му е лошо, без всъщност да му е зле. Заради това той отишъл на психиатър, който му изписал хапчета и му казал в никакъв случай да не спира да играе.

Източник: Нова