Последни новини

Нинова: Решихме да не продължаваме преговорите с АБВ за обща коалиция

„Решихме да не продължаваме преговорите с АБВ за обща коалиция за президентските избори“, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията, предаде „Фокус“.

„Имахме огромно желание да постигнем единомислие в името на голямата цел да освободим хората от управлението на Бойко Борисов и държавата от срама Росен Плевнелиев, приехме всички провокации. В името на голямата цел да се махне това управление на страната, ние досега приемахме колегиална и почтена позиция. След решението на НС от миналото заседание, което ни възложи да продължим разговорите с партии, съюзи и НПО ние го направихме“, посочи Нинова. 

Тя обясни, че от БСП са получили от АБВ проект за коалиционно споразумение и то категорично не отговоря на тяхната представа. „Ние не сме равнопоставени партии, нашият канидат не е равноотдалечен“, каза тя и посочи, че ген. Радев е кандидат на БСП. Нинова посочи, че няма да се превръща в Бойко Борисов, който търпи прищявките на РБ. 

Източник: http://hashtag-bg.com/