Последни новини

В основните партийни организации започнаха номинациите за народни представители от БСП Изгрев

Вече се проведоха първите отчетни събрания на основните организации на БСП в Район „Изгрев“. На тях членовете на партията направиха първите предложения за народни представители от БСП в района по смесена избирателна система, каквото е решението на НС на БСП. Четири ОПО засега номинираха трима членове на Районната организация на БСП за кандидати за народни представители в 44-то Народно събрание, а до края на годината предстои да се проведе още едно събрание.

Очаква се през м. януари да се проведат събрания на основната част от партийните организации, когато изтича срокът за отправяне на техните предложения до ХХ-та Районна конференция на БСП – Район „Изгрев“.

Конференцията на Районната организация на БСП е насрочена за 28.01.2017 г., а на Столичната организация – на 11.02.2017 г. Районната конференция ще излъчи и подреди кандидатите за депутати от БСП Изгрев, а градската конференция ще подреди окончателно листите за народни представители от БСП в 23-ти, 24-ти и 25-ти многомандатни избирателни райони.