Последни новини

БСП Изгрев влезна в предизборната кампания. На 22 февруари РС ще приеме план за предизборната дейност.

На 16.02. ИБ на РС на БСП проведе съвместно заседание с Районния предизборен щаб, на което беше приет проекта на план за предизборната дейност в местната партийна организация. За 22 февруари бе насрочено и заседание на РС, на което планът ще бъде окончателно утвърден. С това на практика започва и предизборната кампания на Районната организация за изборите за 44-то Народно събрание.

Очаква се РС на БСП да допълни състава на РПЩ с кандидатите за народни представители от Район „Изгрев“ Николай Гърнев и Петя Шерденова. Даниел Тунчев е член на щаба в качеството си на председател на МО и член на ИБ.

Основните масови предизборни мероприятия в Район „Изгрев“ са три. На 19 февруари в 11,00 ч. тримата кандидати за народни представители от района ще поднесат цветя на паметната плоча на Васил Левски в ж.к. „Дианабад“, с което ще бъде почетена неговата памет по повод на 144-та годишнина от гибелта на Апостола.

На 18 март от 11,00 ч. Районната организация на БСП ще отбележи с традиционния организиран от нея празник 30-годишнината от създаването на Район „Изгрев“. Тържеството ще се състои на сцената на открито в градинката при КАТ. В него, освен кандидатите от района, участие се очаква да вземат водачът на листата на БСП в 23-ти МИР Жельо Бойчев, заедно с други кандидати, както и председателят на Софийската организация на БСП Калоян Паргов. Уведомлението за проявата до Столична община вече е депозирано.

След приключване на тържеството се очаква присъстващите кандидати за народни представители от 23-ти МИР да поведат „Похода на промяната“ в Парка на свободата, където да се срещнат с жители на Район „Изгрев“ и граждани на столицата.