Последни новини

БСП Изгрев оптимизира заключителната част на кампанията си в района. Най-важното мероприятие предстои на 18-ти март от 11,00 ч. в градинката пред КАТ – празникът, посветен на 30-годишнината от създаването на Район „Изгрев“.

dav

На 13-ти март се проведе разширено заседание на РС на БСП – Район „Изгрев“. В него взеха участие членовете на РКК, председателите на ОПО,  представителите на БСП в секционните избирателни комисии, застъпниците, представителите и наблюдателите за изборите на 26-ти март. Единствената точка на заседанието беше посветена на оптимизиране на предизборната кампания в района в нейната заключителна част.

Председателят на РС на БСП Цветелин Софрониев запозна присъстващите със свършеното до момента в кампанията и това, което предстои до нейния край. Даниел Тунчев говори пред участниците в заседанието за основните приоритети на бъдещата си дейност, ако бъде избран за народен представител. Другият кандидат за депутат от Районната организация на БСП Николай Гърнев направи забележителен другарски жест към колегата си в листата Даниел Тунчев – призова избирателите от района да гласуват преференциално с номер 7 (номерът на Д. Тунчев в листата на 23-ти МИР), което беше посрещнато с бурни аплодисменти.

Най-важното предизборно мероприятие е празникът по случай 30-годишнината от създаването на Район „Изгрев“. Той ще се проведе на 18-ти март, събота, от 11,00 ч. в градинката пред КАТ София. Ще присъстват председателят на Столичната организация на БСП Калоян Паргов, водачът на листата на БСП в 23-ти район Жельо Бойчев, кандидатите на БСП Изгрев Даниел Тунчев, Николай Гърнев и Петя Шерденова, а също и други кандидати за народни представители от листата на БСП в 23-ти МИР.

Амбицията на БСП Изгрев е първа да отбележи юбилейната годишнина на района със запомнящо се тържество.