Последни новини

Над 500 жители на Изгрев уважиха празника, организиран от БСП

На 18 март се проведе празника, организиран от БСП Изгрев, по случай 30-годишнината от създаването на Район „Изгрев“. По този начин БСП първа отпразнува юбилейната годишнина на района.

Градинката при КАТ София не помни друго такова събиране на хора – над 500 жители на района откликнаха на поканата на Районната организация на БСП за отбелязване на кръглата годишнина.

Гости на тържеството бяха Калоян Паргов – председател на Столичната организация на БСП, Жельо Бойчев – водач на листата на БСП в 23-ти многомандатен избирателен район, и много от кандидатите на БСП за народни представители от 23-ти МИР.

Присъстващите жители на Район „Изгрев“ бяха поздравени по случай районния им празник от Цветелин Софрониев – председател на Районния съвет на БСП, от Калоян Паргов, от Жельо Бойчев и от Даниел Тунчев – кандидат за народен представител от БСП Изгрев.

От името на Районната организация на БСП, Цветелин Софрониев подари на Калоян Паргов, Жельо Бойчев и на тримата кандидати за депутати от БСП Изгрев Даниел Тунчев, Николай Гърнев и Петя Шерденова по един скъп подарък за спомен от това тържество – тефтерчето на Васил Левски.

Празникът премина с много настроение, музика, хора и прекрасно слънчево време.

В неделния ден – 19 март, Даниел Тунчев, Петя Шерденова и Николай Гърнев, заедно с Цветелин Софрониев, направиха предизборна обиколка на ж.к. Дианабад. Те се срещнаха отново със стотици жители на квартала и отговориха изчерпателно на множеството зададени им въпроси.