Последни новини

БСП Изгрев с наситена организационна програма за юни

Парламентарните избори отминаха, но Районната организация на БСП – Район „Изгрев“ насити с мероприятия първия летен месец за годината.

Днес, 8 юни, от 18,00 ч. в сградата на РС на БСП, ще се проведе поредната сбирка на Дискусионен клуб „Червена звезда“. Темата на дискусията е „Актуалните проблеми пред местното самоуправление в столицата“. Гост ще бъде общинският съветник от БСП Милка Христова – зам. председател на Столичния общински съвет.

На 15 юни ще се проведе заседание на Изпълнителното бюро на Районния съвет. Очаква се на него да се приеме проекта за план за работата на РС през второто полугодие на 2017 година, който да бъде предложен на РС на БСП за утвърждаване. На това заседание ще се насрочат дати за среща на ИБ и РКК с председателите на териториалните ОПО относно тяхното финансово и организационно състояние, както и дата за провеждане на заседанието на РС през този месец. Вероятните дати за тези събития са 22 и 26 юни.

За 20 юни е планирана първата приемна на народния представител Стоян Мирчев за този мандат на Народното събрание. Тя ще се проведе от 16,30 ч. в клуба на БСП в блок 17 в ж.к. „Дианабад“, а от 18,00 ч. ще започне срещата на Стоян Мирчев със социалисти и симпатизанти от Дианабад.

На 25 юни от 11,00 ч. на футболното игрище зад супермаркет ВМВ в ж.к. „Дианабад“ ще се проведе традиционният футболен турнир „За Купата на Изгрев“, организиран съвместно от Районния съвет и Младежкото обединение на БСП – Район „Изгрев“. Очаква се в надпреварата да вземат участие поне пет отбора, между които двукратните победители от Дианабад и отбора на посолството на Руската федерация в България. Тази година турнирът се провежда за шести пореден път.