Последни новини

Купата на Изгрев тази година бе спечелена от отбора на симпатизантите. Председателят на Младежкото обединение на БСП Изгрев: Благодаря на всички приятели, които се включиха в благотворителния футболен турнир „Купата на Изгрев“.

„Благодаря на всички приятели, които се включиха в благотворителния футболен турнир „Купата на Изгрев“, заяви председателят на МО на БСП Изгрев Даниел Тунчев.

„За шеста поредна година ни обедини каузата да бъдем съпричастни и полезни. Събраната сума от турнира е в размер на 472,50 лв. и ще бъде преведена по сметката на Теменужка Темелкова. Акцията по набиране на средства продължава.

В най-силния досега турнир шампиони станаха отбора на „Симпатизантите“. Купата и златните медали връчи заместник председателят на РС на БСП Изгрев Мариян Георгиев. На второ място са миналогодишните шампиони „Червените – Дианабад“, а на трето място остана отбора на Младежкото обединение на БСП София, район „Изгрев“. Достойно се представиха отборите „Дари“, „Градски съвет на БСП“, „Алфите“ и „Бъкстър“.

Специални благодарности на Районния съвет на БСП, който подкрепи и финансира  инициативата ни, както и на представителния отбор на Градския съвет.
За нас по-важното е, че намираме сили да бъдем по-добри и се стараем да запазим човещината в себе си. Нека се замислим не какво би направил околния свят за нас, а какво ние сме готови да дадем на обществото ни!

Бъдете здрави!“, завършва Даниел Тунчев.

Източник: https://www.facebook.com/daniel.tunchev?fref=ts