Последни новини

Районният съвет на БСП – Изгрев проведе последното си заседание преди лятната почивка

Районните клубове на БСП ще бъдат затворени през м. август. Очакваме да се видим отново на 4 септември

На 12 юли РС на БСП заедно с Районната контролна комисия проведе последното заседание преди лятната почивка. То беше посветено на организационното и финансовото състояние на териториалните основни организации.

Беше изслушан доклада с констатациите от извършената от РКК проверка на ОПО за тяхното състояние една година след структурирането им. Докладът беше изнесен от председателя на РКК Николай Николов. С изключение на една основна организация, останалите 15 териториални ОПО провеждат редовен организационен живот и отчитат добра и редовна събираемост на членския внос. Резултатите пък от два поредни национални избора (президентските през 2016 г. и парламентарните през 2017 г.) показват добра кондиция и възможност за мобилизация на основните структури за постигане на максимални изборни резултати.

Беше отчетено също, че към записванията за автобусите за Бузлуджа има добър интерес.

Следващото заседание на РС на БСП ще бъде през месец септември.

След завръщането от Бузлуджа на 30 юли, сградата на Районния съвет в кв. „Изток“ и клубът на БСП в ж.к. „Дианабад“ ще бъдат затворени през м. август. Очакваме да се видим отново на 04.09.2017 г. – понеделник.

Районната организация на БСП пожелава на всички хубаво лято и пълноценна почивка.