Последни новини

Най-силното издание на футболния турнир „За Купата на Изгрев“

Тазгодишното издание на традиционния футболен турнир „За Купата на Изгрев“ се оказа най-силното досега. Отборите бяха изключително равностойни, а всички мачове – непредсказуеми до самия им край.

В събота, 16 юни, за седми път Младежкото обединение на БСП – Изгрев съвместно с Районния съвет на БСП организира футболната надпревара на игрището в ж.к. „Дианабад“. Турнирът се проведе с финансовата подкрепа на Момчил Неков – представител на България в Европейския парламент.

В надпреварата взеха участие 8 отбора, като за втори път след 2016 г. със свой отбор беше представено Посолството на Руската федерация в България – „Медведы“.

Осемте отбора играха по системата на преки елиминации при пълен жребии. Купата на шампионите отиде на познат адрес – миналогодишните победители от „Симпатизантите“, които на финала спечелиха срещу „Медведы“. На трето място се класираха момчетата от отбора на Младежкото обединение на БСП – Изгрев.

Турнирът протече при голям интерес, с много настроение и положителни емоции и донесе удовлетворение у всички участници и присъстващи.