Последни новини

БСП Изгрев прие плана за работата си през второто полугодие на 2018 г.

На последното си заседание преди лятната почивка, проведено на 28 юни, Районният съвет на БСП – Район „Изгрев“ прие плана за работата си до края на годината. Основната цел пред Районната организация е подготовката й за участие в предстоящите през 2019 г. предизборни кампании за изборите за Европейски парламент и изборите за местни органи на власт.

Гости на вчерашното разширено заседание, което се проведе с участието на членовете на РС и на РКК, както и на председателите на ОПО и членове на техните ръководства, бяха народните представители от БСП Жельо Бойчев и проф. Георги Михайлов. Те запознаха присъстващите с актуалните политически теми и отговориха изчерпателно на многобройните въпроси, зададени от залата.

Следващото голямо мероприятие, което предстои с участието на социалисти от района, е посещението на традиционния събор на левицата на вр. Бузлуджа на 28 и 29 юли. По традиция БСП Изгрев организира пътуване с два автобуса – за еднодневно и за двудневно пътуване. И двата вече са запълнени наполовина. РС на БСП кани желаещите от района социалисти и симпатизанти за участие в събора да побързат със записванията. Те се правят на място в сградата на РС на ул. „Пиер Дегейтър“ № 1, ж.к. „Изток“, както и на телефоните на РС на БСП.