Последни новини

БСП Изгрев – безапелационна първа политическа сила в района след европейските избори

На проведените вчера избори за Европейски парламент в Район „Изгрев“ БСП постигна убедителна победа. Истинска червена вълна заля избирателните урни. БСП изпревари основния си опонент си в 28 от всичките 38 избирателни секции. В 2 резултатът е равен.

БСП е първа с 3 064 гласа. Втори са ГЕРБ с 2 515 гласа, а трети – Демократична България с 2 180 гласа. Процентното съотношение е 29,43% за БСП, 24,16% за ГЕРБ и 20,99% за Демократична България.

Преди обяд в 8-ма секция в района правото си на глас упражни евродепутатът и кандидат за представител в Европейския парламент Момчил Неков. Той беше кандидатът, излъчен от Районната организация на БСП в тези избори.

Районният предизборен щаб на БСП изказва своята благодарност на десетките излъчени от партията членове на секционните избирателни комисии, представители и застъпници за перфектно свършената работа в изборния ден!

БСП Изгрев благодари на всички граждани, които упражниха правото си на глас и ни подкрепиха в усилията ни промяната в Европа за нас да започне от Изгрев!