Последни новини

Д-р Делян Георгиев пред БСТВ: И трите квартала на Район „Изгрев“ се превърнаха в нещо, което не ни харесва… А бяха най-добрите за живеене в София.

И трите квартала на Район „Изгрев“ – Дианабад, Изток и Изгрев, през последните години се превърнаха в нещо, което не ни харесва на нас – жителите му. А бяха сред най-хубавите места за живеене в София – с много спокойствие, със зеленина, с паркови територии. Това заяви кандидатът на БСП за кмет на района д-р Делян Георгиев в предаването „Лява политика“ с Александър Симов по Българска свободна телевизия.

Лявото и дясното имат своя идеология според д-р Георгиев. В този смисъл има ляво и дясно в политиката, в т.ч. – и в местната политика. Ако построиш детска градина, ако откриеш кухня за социално-слаби хора – това е типичен пример за лява политика, независимо от личността, която я провежда.

За проблемите на Район „Изгрев“ кандидатът за кмет сподели, че той и екипът му имат разработена самостоятелна програма, която е напълно реалистична и с нея той ще се бори за доверието на неговите жители.

Какво сподели още кандидатът за кмет д-р Делян Георгиев, можете да видите във видеото:  https://bstv.bg/news/liava-politika-s-aleksandr-simov-gost-d-r-delian-georgiev-kandidat-za-kmet-na-stolichen-raion-izgrev