Последни новини

Д-р Делян Георгиев: По отношение на презастрояването положението в Изгрев е драматично. До година-две населението му ще се удвои.

По отношение на презастрояването положението в Район „Изгрев“ е драматично. До една-две години населението му ще се удвои. Липсва стратегия за развитието не само на нашия район, но и на София. И това засяга всички сфери на градския живот. Това заяви д-р Делян Георгиев, кандидат на БСП за кмет на Район „Изгрев“ в сутрешния блок на Българска свободна телевизия „България се събужда“.

Гражданите в Изгрев и в София искат промяна. Те вече не могат да бъдат заблудени, въпреки симулацията на дейност от страна на управляващите в навечерието на изборите.

Кампанията в района започна отдавна и е съвсем реална – в крайна сметка аз живея там за разлика от сегашния кмет, който дори не е от София, заяви д-р Георгиев. В този смисъл аз не мога да обещая нещо на моите съседи, което не мога да изпълня, защото ще продължа да бъда един от жителите на Изгрев.

В моята програма сме планирали няколко неща, свързани с образованието на децата, живеещи в района, заяви кандидатът за кмет по повод първия учебен ден. Най-важното от тях е построяването на нова детска градина в рамките на следващия мандат. Иначе, Район „Изгрев“ като част от столичния град има същите проблеми, каквито имат повечето от гражданите на София – настилките по улиците, състоянието но тротоарите…

Какво още сподели д-р Делян Георгиев, можете да видите тук: https://bstv.bg/news/blgariia-se-sbuzhda-16-09-2019-g-gost-d-r-delian-georgiev-kandidat-kmet-na-raion-izgrev