Последни новини

Стотици жители на Изгрев и дует Ритон подкрепиха д-р Делян Георгиев по пътя към победата на 27 октомври

Толкова хора, колкото на 12 октомври 2019 г., градинката на КАТ не е събирала. Стотици жители на района уважиха празника, организиран от БСП Изгрев по случай 32 години от създаването му. Празникът съвпадна и с Деня на българската община. Специални гости бяха Катя и Здравко от дует Ритон и изгряващата звезда на българската попмузика Данчо Марков.

Празникът на гражданите на Изгрев уважиха с присъствието си Калоян Паргов, председател на Градската организация на БСП, както и народни представители и кандидати за общински съветници.

„Винаги съм отстоявал себе си, винаги съм държал на това и така ще бъде и занапред, сподели пред присъстващите д-р Делян Георгиев, кандидат на БСП за кмет на Район „Изгрев“. Защото съм един от вас, роден съм и живея в „Дианабад“, заедно с цялото си семейство. Не съм безразличен към презастрояването на нашия район, към дупките по улиците, към разбитите тротоари, към унищожаването на зелените площи. И аз като вас, вечер, когато се прибирам, изнервено обикалям квартала в опит да си намеря място за паркиране, а такова все няма и няма. В навечерието на избори сме и всички знаем, че политиците в този момент обещават щедро. С пълни шепи. Само и само да изкопчат победата за себе си. Само и само да задоволят собственото си себелюбие. Аз обаче не съм политик и ще ви обещая само едно. Ако получа доверието ви и стана в утрешния ден кмет на нашия район, ще отворя широко вратите на общината за вас, моите съкварталци, приятели и съседи. Ще бъда троянския кон на хората в сградата на ул. „Атанас Далчев“, защото заедно можем абсолютно всичко. Ние сме тези, които знаем най-добре от какво се нуждае нашият район. Ние сме тези, които болеем за неговите проблеми. Ние знаем какво искаме за нас и децата ни. Крайно време е жителите на „Изток“, „Изгрев“ и „Дианабад“ да вземем контрола в наши ръце. Заедно можем да го постигнем! На 27 октомври можем да сложим край на една не добра посока, в която поехме преди известно време, и да положим началото на нова за нас, за децата ни, за целия район „Изгрев“, завърши д-р Георгиев.

Лидерът на БСП – София и водач на листата на БСП за общински съветници Калоян Паргов връчи кметски паспорт на д-р Делян Георгиев и му пожела гражданите от „Изгрев“ да го подпечатат на 27-ми октомври. „Тук съм, за да подкрепя от името на Градската организация на БСП в София д-р Делян Георгиев. Той е млад, образован и местен. И искаме да му вдъхнем кураж по пътя към кметския пост в „Изгрев“, каза Калоян Паргов. – В кметския паспорт на д-р Георгиев пише следното: Повече паркоместа, стоп на строежите, за да има повече зелени площи, достъпна градска среда, прозрачна община, което значи, че общината става ваша, и повече места в детските градини. За да ги изпълни, той има нужда гражданите да го подкрепят и да подпечатат с бюлетината с №56 кметския му мандат. Кметът на промяната на София Мая Манолова и на „Изгрев“ д-р Георгиев обаче може да бъдат успешни само с мнозинство в СОС зад гърба им. Затова е толкова важно гражданите да гласуват и за листата с общински съветници с № 56″.

Кандидатът за кмет на района д-р Делян Георгиев, водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов и кандидатът за общински съветник Альоша Даков получиха от БСП – Изгрев като подарък фототипно издание на „История славянобългарска“ с пожелание така да работят за интересите на София и Изгрев, че във всеки един момент да се гордеят със спечеленото доверие на техните граждани.