Последни новини

Промяната в Изгрев е близо – в повече от 30 срещи д-р Делян Георгиев се срещна с близо хиляда жители на района, които застанаха зад него в кметската надпревара

Повече от 30 срещи на открито проведе кандидатът на БСП за кмет на Район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев с жители на трите квартала – Дианабад, Изток и Изгрев. Почти хиляда граждани откликнаха на поканите му в различни точки на района за разговор очи в очи по проблемите на местата, в които живеят. Те имаха възможност да се запознаят от първо лице с управленските му намерения и с програмата, която възнамерява да изпълнява, когато бъде избран за кмет на района.

Проблемите на хората са много и бяха споделени. Ангажиментите, които пое д-р Георгиев, са конкретни и също бяха споделени. За да бъдат решени първите и да бъдат изпълнени вторите, гражданите и кандидатът за кмет се обединиха за едно условие – да бъдат спечелени изборите на 27 октомври!

Обединиха се и в името на надеждата – промяната в Изгрев не просто е възможна, тя е близо и е в ръцете на всеки от нас! За да стане районът отново най-хубавото място за живеене в София!