Последни новини

Д-р Делян Георгиев – победител в първия тур на кметската надпревара в Район „Изгрев“. На 3.11. отива на балотаж срещу ГЕРБ.

Кандидатът на БСП за кмет на Район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев спечели първия тур на местните избори, проведен на 27 октомври. Окончателното преброяване на гласовете му отреди първото място с 28,91%. На второ място и участник във втория тур е настоящият кмет Цветомир Жеков от ГЕРБ с 28,35%. Трети остана кандидатът на Демократична България Филип Симеонов с 26,29%.

БСП Изгрев е първа политическа сила в района и в изборите за кмет на София, където на първия тур подкрепеният от партията кандидат Мая Манолова победи кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Трети е Борислав Игнатов от Демократична България.

В изборите за общински съветници в района на първо място е листата на ГЕРБ, на второ – БСП, и на трето – Демократична България.

БСП Изгрев благодари на всички жители на района, които гласуваха вчера и подкрепиха кандидатите й в тези избори. Показахме заедно, че промяната в района не просто е възможна, но наистина е близо.

Уважаеми съкварталци, направихме първата крачка успешно. Остана последната, която отново зависи от нас! Нека не спираме по средата и да довършим на 3 ноември започнатото вчера!

На 3 ноември – втори тур на изборите за кмет в Изгрев и София!

Още веднъж – БЛАГОДАРИМ!