Последни новини

Районният съвет на БСП Изгрев оцени като успешно участието в местните избори и насрочи отчетно-изборната конференция за 15 февруари 2020 г.

На първото от последните две заседания за годината РС на БСП оцени като успешно участието на районната организация в местните избори, проведени на 27.10. и 03.11.2019 г. На тях партията постигна победи и на двата тура на изборите, проведени в района за кмет на София и за кмет на Изгрев, и остана втора в изборите за общински съветници.

На последното заседание, проведено на 09.12.2019 г., Районният съвет насрочи XXI-та Отчетно-изборна конференция на районната организация за 15.02.2020 г. Дотогава ще се проведат събранията на основните партийни организации и на хоризонталните структури, на които те ще изберат делегатите си за конференцията и ще направят предложенията си за членове на ръководните органи на БСП на районно, градско и национално ниво.

БСП Изгрев пожелава успешен мандат и попътен вятър в работата на кмета на района д-р Делян Георгиев и неговия екип!

Районната организация на БСП пожелава на всички свои членове и симпатизанти Весели Коледни и Новогодишни празници и много здраве и успехи през 2020 година!