Последни новини

Председателят на БСП София Калоян Паргов обсъди с кмета д-р Делян Георгиев приоритетите на местната власт в Район „Изгрев“

Председателят на Градския съвет на БСП София и председател на групата на левицата в Столичния общински съвет Калоян Паргов се срещна с кмета на Район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев и заместник кмета и председател на Районния съвет на БСП Цветелин Софрониев. Повод за посещението беше и изтичането на първите шест месеца от мандата на д-р Георгиев.

Теми на разговора бяха приоритетите в местната политика на БСП в района и предстоящите важни проекти, инициирани от д-р Георгиев. Последният получи подкрепата за намеренията си от групата общински съветници на социалистите в СОС. Най-важният проект е този за изграждане на новата детска градина в кв. Изгрев.

Бяха обсъдени още хода на продължаващата отчетно-изборна кампания в БСП, структурирането на районното ръководство в Изгрев след последната изборна конференция от 15 февруари т.г., както и предстоящото провеждане на конференцията на градската организация и вътрешнопартийния избор на председател на БСП.