Последни новини

Корнелия Нинова посети Район Изгрев. Небивал интерес у членовете на БСП и много гости на срещата.

В последния ден от август председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна със социалисти в Район Изгрев. Освен домакините, присъстваха членове на партията от районите Триадица, Красна поляна и Слатина. Гости на срещата бяха народни представители и общински съветници от София, кметът на района, както и председателите на районните структури на партията в Триадица, Красна поляна, Оборище и Средец.

Призовавам всички участници в кампанията за председател да се успокоят, да спрат с агресията и опитите за дестабилизация на прекия избор, заяви Корнелия Нинова. Нека отговорим на агресията с гласуване. Нека емоциите да се излеят в урните на 12 септември и чрез активното гласуване на всички членове да се реши бъдещето на партията.

Публичните престрелки, скандали само вредят на образа на БСП. Застъпвам се за позитивна кампания, без нападки, а с излагане на визии за развитие, конкретни политики и предложения, продължи тя.

За изтеклите 4 години доказахме че БСП е сила, като и на четирите избора

увеличавахме подкрепата си. В този ключов момент за историята на България отново трябва да докажем, че партията е гарант за правовия ред и социалната държава, за мира и справедливостта, за Конституцията и гражданските права. Ще ги защитим категорично като няма да дадем нито един глас за предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията.

Подкрепяме справедливите и мирни протести и призоваваме всички наши членове и симпатизанти да участват активно за смяна на олигархично-мафиотския модел на управление и въвеждане на машинно гласуване като гаранция за честни избори, каза още Нинова.